Εκπαίδευση
Εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων
Η εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων στις αρχές της Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων αποτελεί νομική υποχρέωση, όπως προκύπτει από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 852/2004 (Παράρτημα ΙΙ κεφ. XII) και το άρθρο 9 της Υ.Α. Υ1γ/Γ.Π/οικ. 47829/21-06-2017 (ΦΕΚ 2161/τ.Β’/23-06-2017).
Τι προσφέρουμε
Εκπαίδευση προσωπικού στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και χορήγηση πιστοποιητικού ΕΦΕΤ
Εσωτερική εκπαίδευση στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων
Ελάτε μαζί μας
Εφαρμόστε στην επιχείρησης σας συστήματα ISO