Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Η πιστοποίηση με διεθνή πρότυπα επιφυλάσσει πολλαπλά οφέλη για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, κατηγορίας και εποχικότητας.

  • Προετοιμασία για κατάταξη Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων & Ενοικιαζόμενων δωματίων σε Αστέρια και Κλειδιά και έκδοση σήματος ΕΟΤ (Αστεροποίηση)

  • Travellife

  • Greenkey

  • Βιολογική, vegan, gluten free κουζίνα

Απόκτησε το
Σοφία Τσάκωνα

Founder και CEO

Οδηγήστε την επιχείρησή σας σε επόμενο επίπεδο με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες είναι ο ακρωγωνιαίος λίθος μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το Travelife είναι ένα διεθνώς αναγνωρισµένο πρόγραµµα αειφορίας καταλυµάτων. Υπάρχουν περίπου 1.500 µέλη σε πάνω από 50 χώρες, τα οποία χρησιµοποιούν τα πρακτικά εργαλεία και τους πόρους του Travelife για να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις τους. Μέσω αυτού του πρωτοκόλλου ένα ξενοδοχείο επικοινωνεί τη δέσµευσή του ως προς τη βιωσιµότητα και τα σχετικά επιτεύγµατά του. Με την πιστοποίηση Travelife αποκτάτε την διάκρισή σας ως “Πιστοποιηµένος από το Travelife” (“Travelife Certified”) και αυτόµατα αναβαθµίζετε την αξία της επιχείρησής σας.

Το Green Key είναι ένα οικολογικό σήµα ποιότητας για τουριστικές µονάδες. Σύµφωνα µε το Greenkey τηρούνται ορισµένες απαιτήσεις οικολογικής χροιάς στα πλαίσια της επιχείρησής σας. Συγκεκριµένα, αποκτώντας την συγκεκριµένη πιστοποίηση, αποκτάτε το δικαίωµα να χρησιµοποιείτε το σήµα (eco-label) για τη διαφήµιση της επιχείρησής σας.

Οι διατροφικές συνήθειες των πελατών σας διαφέρουν και πλέον υπάρχουν απαιτήσεις για να σας επιλέξει ένας πελάτης µε συγκεκριµένο διατροφολόγιο. Με την ανάπτυξη συστήµατος διαχείρισης των πρώτων υλών που χρησιµοποιούνται στην κουζίνα του ξενοδοχείου σας, µπορείτε να αποκτήσετε πιστοποίηση χρήσης εκλεκτών πρώτων υλών. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσετε πιστοποίηση χρήσης βιολογικών προϊόντων, φυτικών (Vegan) και προϊόντων χωρίς γλουτένη (gluten free).

Ελάτε μαζί μας

Εφαρμόστε στην επιχείρησης σας συστήματα ISO

Consultant Expert
Επικοινωνήστε μαζί μας
+30 215 5515 849
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα σας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Κάποιο σφάλμα συνέβη. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα.

Υποβάλλοντας τα στοιχεία μου, συμφωνώ να επικοινωνήσετε μαζί μου